Être rappelé
Close

Electronicase in het kort


Wij ontwerpen en produceren kunststof behuizingen op maat voor bedrijven die met elektrische apparatuur werken: medisch, gezondheid & uiterlijke verzorging, luchtvaart, controle en meten, analyse en laboratorium, informatica en kantoor, industrie, commerciële dienstverlening…

Met ElectroniCase hebben wij de systemen, organisaties en productie processen vernieuwd. Dit maakt het mogelijk om op eenvoudige en doelmatige wijze een behuizing van hoge kwaliteit voor uw product te realiseren.

Geschiedenis

Al meer dan 30 jaar ontwerpen en produceren wij kunststof behuizingen en verpakkingen op maat. Onze twee productiebedrijven zijn actief op de Europese en Noord-Amerikaanse markt. De Europese markt wordt bediend door: La Tôlerie Plastique, gevestigd in Octeville sur Mer, regio code 76, Frankrijk, en de Noord-Amerikaanse markt door: Toolless, gevestigd in Everett WA, USA. 

Dankzij onze ruime ervaring zijn wij ons zeer bewust van een reële behoefte van een groot aantal bedrijven : design maatwerk behuizingen van hoge kwaliteit, echter ontworpen en geproduceerd binnen een kort en gegarandeerd tijdsbestek!

Wie zijn onze klanten ?

Onze gevarieerde klantenkring bestaat uit ingenieurs, inkopers, managers en/of technische managers van midden-en kleinbedrijf tot multi-nationals die binnen 5 tot 10 werkdagen een kunststof behuizing nodig hebben, ongeacht het aantal benodigde eenheden.

Onze klanten maken deel uit van alle sectoren waarin elektronische toepassingen worden gebruikt. Al meer dan 25 jaar leveren wij aan duizenden bedrijven, in meer dan 15 landen, die met onze ondersteuning en know-how hun kunststof behuizing hebben kunnen realiseren.

Inmiddels is ons assortiment ElectroniCase zo uitgebreid dat onze klanten binnen 5-10 werkdagen vanuit een identiek startproces hun eigen maatwerkmodel kunnen creëren en realiseren.

Hoe werkt ElectroniCase ?

Behuizing op maat

Wij ontwerpen en maken kunststof behuizingen op maat, volgens uw specifieke wensen; van standaard kunststof of zelfdovend materiaal en direct gebruiksklaar:  schroefsteun/bodemplaat, uitsparingen voor montage, openingen, venster van transparant plexiglas, gravure, zeefdruk, EMC-afscherming , verf-en/of laklaag …  

Ontworpen en in productie binnen 5 dagen

Ons ontwerp- en productieproces is snel en betrouwbaar : u hoeft zich pas tijdens de laatste etappe van het proces met de behuizing bezig te houden. U kunt zich dus intussen in alle rust concentreren op uw elektronica product.

Geen minimale afname, geen investering

Wij gebruiken geen mallen of speciaal gereedschap in ons productieproces : geen extra tijd, geen investering en geen verplichte minimale afname! Of u nu één of duizenden eenheden afneemt, wij ondersteunen u met dezelfde prioriteit. Ons doel is u te helpen uw project te realiseren.

De organisatie Lean ElectroniCase

Wij hebben onze ontwikkelingsafdeling geheel vernieuwd -van het ontwerp van het prototype tot de productie van een serie- teneinde u binnen 5 a 10 dagen een maatwerk product van topkwaliteit aan te kunnen bieden. 

De Lean ElectroniCase organisatie volgt de Lean manufacturing principes en Agile organisaties; tevens is de organisatie ISO 9001 gecertificeerd. 

Onze levertijden

Uw prototype binnen 5 werkdagen en de serie binnen 10 werkdagen. In sommige gevallen (specifieke onderdelen, meerdere kleuren, series van meer dan 250 stuks) zal extra levertijd nodig zijn.

De levertijd van het prototype vangt aan op het moment dat ons team alle benodigde technische informatie heeft voor het ontwerp en realisatie van uw ElectroniCase behuizing.  

De levertijd voor de serie vangt aan na uw eventuele aanpassingen en goedkeuring van het prototype.


Close