Être rappelé
Close

De voordelen van onze technologie


Meer dan 1000 klanten, techniciens en inkopers, uit midden- en kleinbedrijf en multi-nationals, hebben inmiddels kennis gemaakt met de voordelen van onze processen.

 

Uw prototype binnen 5 dagen en de serie in  produktie binnen 10 dagen ! U hoeft zich niet langer zorgen te maken dat de behuizing uw  (leverings-) afspraken in de weg staat.

 

Een team met meer dan 25 jaar ervaring  staat voor u klaar : de zekerheid van vakmanschap en know-how voor de beste oplossing.

 

Door ons ontwikkelings- en produktieproces kan uw model eenvoudig en zonder extra kosten optimaal aangepast worden. U verandert de specificaties, en wij passen de behuizing aan!

 

Of u nu één enkel exemplaar of duizenden afneemt, uw bestelling maakt hetzelfde proces door en krijgt dezelfde aandacht (houdt echter wel rekening met extra levertijd).

 

Wij werken volgens de ISO 9001 richtlijnen, welke garant staan voor de kwaliteit van zowel de ontwikkeling als ook de produktie.

 

Voor de produktie gebruiken wij geen mallen of speciaal gereedschap; zonder deze extra kosten is dit een goede gelegenheid om eenvoudig en zonder verplichtingen uw oplosssingen en markten af te tasten.

 

Het ElectroniCase assortiment en het Lean-manufacturing model zijn ontworpen en in gebruik genomen vanwege de optimale produktiviteit. Hierdoor kunnen wij de scherpste prijs voor uw behuizing bieden!

 

Ook zonder gebruik van een mal profiteert u van de voordelen en kwaliteit van kunststof :

  • Minder gewicht : lagere transportkosten.
  • Betere designmogelijkheden dan met metaal : curves, schuine gedeeltes, gravures ...

 

 

Onze geleidende verven met koper bieden ECM-afscherming. Zowel gedeeltelijk als over de gehele behuizing aan te brengen.


Close