Être rappelé
Close

Team


Electronicase in het kort | Betrouwbaarheid | Uw kunststofbehuizing

Electronicase in het kort :

Wij ontwerpen en produceren kunststof behuizingen op maat voor bedrijven die met elektrische apparatuur werken: medisch, gezondheid & uiterlijke verzorging, luchtvaart, controle en meten, analyse en laboratorium, informatica en kantoor, industrie, commerciële dienstverlening…

Met ElectroniCase hebben wij de systemen, organisaties en productie processen vernieuwd. Dit maakt het mogelijk om op eenvoudige en doelmatige wijze een behuizing van hoge kwaliteit voor uw product te realiseren.

Geschiedenis

Al meer dan 30 jaar ontwerpen en produceren wij kunststof behuizingen en verpakkingen op maat. Onze twee productiebedrijven zijn actief op de Europese en Noord-Amerikaanse markt. De Europese markt wordt bediend door: La Tôlerie Plastique, gevestigd in Octeville sur Mer, regio code 76, Frankrijk, en de Noord-Amerikaanse markt door: Toolless, gevestigd in Everett WA, USA.

Dankzij onze ruime ervaring zijn wij ons zeer bewust van een reële behoefte van een groot aantal bedrijven : design maatwerk behuizingen van hoge kwaliteit, echter ontworpen en geproduceerd binnen een kort en gegarandeerd tijdsbestek!

Wie zijn onze klanten ?

Onze gevarieerde klantenkring bestaat uit ingenieurs, inkopers, managers en/of technische managers van midden-en kleinbedrijf tot multi-nationals die binnen 5 tot 10 werkdagen een kunststof behuizing nodig hebben, ongeacht het aantal benodigde eenheden.

Onze klanten maken deel uit van alle sectoren waarin elektronische toepassingen worden gebruikt. Al meer dan 25 jaar leveren wij aan duizenden bedrijven, in meer dan 15 landen, die met onze ondersteuning en know-how hun kunststof behuizing hebben kunnen realiseren.

Inmiddels is ons assortiment ElectroniCase zo uitgebreid dat onze klanten binnen 5-10 werkdagen vanuit een identiek startproces hun eigen maatwerkmodel kunnen creëren en realiseren.

Hoe werkt ElectroniCase ?

Behuizing op maat

Wij ontwerpen en maken kunststof behuizingen op maat, volgens uw specifieke wensen; van standaard kunststof of zelfdovend materiaal en direct gebruiksklaar:  schroefsteun/bodemplaat, uitsparingen voor montage, openingen, venster van transparant plexiglas, gravure, zeefdruk, EMC-afscherming , verf-en/of laklaag…

Ontworpen en in productie binnen 5 dagen

Ons ontwerp- en productieproces is snel en betrouwbaar : u hoeft zich pas tijdens de laatste etappe van het proces met de behuizing bezig te houden. U kunt zich dus intussen in alle rust concentreren op uw elektronica product.

Geen minimale afname, geen investering

Wij gebruiken geen mallen of speciaal gereedschap in ons productieproces : geen extra tijd, geen investering en geen verplichte minimale afname! Of u nu één of duizenden eenheden afneemt, wij ondersteunen u met dezelfde prioriteit. Ons doel is u te helpen uw project te realiseren.

De organisatie Lean ElectroniCase

Wij hebben onze ontwikkelingsafdeling geheel vernieuwd -van het ontwerp van het prototype tot de productie van een serie- teneinde u binnen 5 a 10 dagen een maatwerk product van topkwaliteit aan te kunnen bieden.

De Lean ElectroniCase organisatie volgt de Lean manufacturing principes en Agile organisaties; tevens is de organisatie ISO 9001 gecertificeerd.

Onze levertijden

Uw prototype binnen 5 werkdagen en de serie binnen 10 werkdagen. In sommige gevallen (specifieke onderdelen, meerdere kleuren, series van meer dan 250 stuks) zal extra levertijd nodig zijn.

De levertijd van het prototype vangt aan op het moment dat ons team alle benodigde technische informatie heeft voor het ontwerp en realisatie van uw ElectroniCase behuizing.

De levertijd voor de serie vangt aan na uw eventuele aanpassingen en goedkeuring van het prototype.

Betrouwbaarheid :

 • ISO 9001 gecertificeerd.
 • Produktie volgens Lean-Manufacturing en Agiles/Kanban organisatie.
 • Conform de RHOS en REACH normen.
 • Meer dan 30 jaar ervaring, Uitvinder van kunststof plaatwerkbehuizingen zonder mal.
 • Kwaliteitsbewaking en Klantenservice.

Uw kunststofbehuizing :

ElectroniCase maakt op basis van het standaardmodel, in overleg met u, een behuizing geheel aangepast aan uw behoeften, inclusief gewenste afmetingen en fixatie- en schroefuitsparingen. Ons bedrijf heeft meer dan 30 jaar ervaring en is met name bekend door de uitvinding van kunststofverwerking zonder het gebruik van een mal. Deze toegepaste technologie verzekert u van een vlotte ontwikkeling van uw specifieke behuizing tegen de laagste kosten, omdat deze wijze van produceren, die werd ontwikkeld door LTP, het gebruik van een mal en specifiek gereedschap overbodig maakt.

De grondlegger van ons bedrijf La Tôlerie Plastique, bedacht deze technologie en legde zich toe op de verbetering ervan. Hij heeft voor zijn werk meerdere innovatie prijzen in ontvangst mogen nemen.

Aarzel niet om met ons van gedachten te wisselen over de behuizing van uw elektronika!

Een helder en gevestigd proces

Zo eenvoudig en snel is het om uw kunststofbehuizing te bestellen:

 • u kiest een model uit ons assortiment.
 • u voert de afmetingen in.
 • u kiest de fixatie en schroefopeningen die bij uw behuizing passen.
 • u ontvangt direct een offerte voor het prototype/ de serie.

Door deze werkwijze krijgt u direct een duidelijk antwoord, en een behuizing precies zoals u zich deze had voorgesteld waardoor u van te voren precies weet waar u aan toe bent.

Aan de hand van uw keuze voor een standaardbehuizing uit ons assortiment en ons zorgvuldig ontwikkelde stappenplan, ontvangt u een geheel gepersonaliseerd eindprodukt.

 • 1 - Kies een model uit het ElektoniCase assortiment.
 • 2 - U geeft ons de afmetingen.
 • 3 - Maak de karakteristieke eigenschappen voor uw behuizing kenbaar.
 • 4 - Ontvang uw behuizing.

Behuizingen voor elke activiteit

Wij ontwikkelen kunststofbehuizingen voor elke sector en iedere markt:

 • gezondheid en uiterlijke verzorging: artikelen en benodigdheden voor medische, para-medische, en cosmetische beroepen en materiaal voor het laboratorium.
 • dienstverlening: bewaking en veiligheid, oplossingen voor IT-professionals, kantoorbenodigdheden.
 • industrie : doorlopende en onderbroken processen, controle- en meetapparatuur, algemene elektronica.

De gebruikte technologie, zonder mal of gereedschap, garandeert u:

 • kostenbesparing, want geen hoge investering.
 • korte produktietijd door het wegvallen van het O & O traject (research and development).
 • flexibiliteit, omdat uw behuizing op elk gewenst moment in het produktieproces verder ontwikkeld en aangepast kan worden.

Door de slimme en unieke technologie van ElectroniCase, weet u zich verzekerd van de meest efficiente en dus kostenbesparende produktiemethode van behuizingen op kleine en middelgrote schaal.

Een uitgebreide selectie van op maat gemaakte kunststofbehuizingen

ElectroniCase biedt u een enorme keuze uit kunststof behuizingen, voor al uw elektronica produkten:

 • multi-functionele behuizingen.
 • bureau behuizingen.
 • kastjes met klepje.
 • mobiele behuizingen.

Het assortiment van ElectroniCase biedt u de meest uitgebreide keuze voor de meest gangbare behoeften op het gebied van kunststof behuizingen.

De ontwikkeling en produktie geheel naar uw wensen en behoeften bieden u de mogelijkheid om uw zorgvuldig ontwikkelde produkt in de originele staat te houden. De behuizing en de door u aangebrachte details, zoals bijv. schroefopeningen, passen zich aan!


Close