LTPCASE in het kort | Betrouwbaarheid | Uw kunststofbehuizing


LTPCASE in het kort

Wij ontwerpen en produceren kunststof behuizingen op maat voor bedrijven die met elektrische apparatuur werken: medisch, gezondheid & uiterlijke verzorging, luchtvaart, controle en meten, analyse en laboratorium, informatica en kantoor, industrie, commerciële dienstverlening...

LTPCASE Geschiedenis

Al meer dan 30 jaar ontwerpen en produceren wij kunststof behuizingen en verpakkingen op maat. Onze twee productiebedrijven zijn actief op de Europese en Noord-Amerikaanse markt. De Europese markt wordt bediend door: La Tôlerie Plastique, gevestigd in Octeville sur Mer, regio code 76, Frankrijk, en de Noord-Amerikaanse markt door: Toolless, gevestigd in Everett WA, USA.

Dankzij onze ruime ervaring zijn wij ons zeer bewust van een reële behoefte van een groot aantal bedrijven : design maatwerk behuizingen van hoge kwaliteit, echter ontworpen en geproduceerd binnen een kort en gegarandeerd tijdsbestek!

30 jaar van behuizing ontwerp en productie: LTP Case
LTP levert behuizing oplossingen voor ontwerpers, inkopers en technici

Wie zijn onze klanten?

Onze gevarieerde klantenkring bestaat uit ingenieurs, inkopers, managers en/of technische managers van midden-en kleinbedrijf tot multi-nationals een kunststof behuizing.

Onze klanten maken deel uit van alle sectoren waarin elektronische toepassingen worden gebruikt. Al meer dan 30 jaar leveren wij aan duizenden bedrijven, in meer dan 15 landen, die met onze ondersteuning en know-how hun kunststof behuizing hebben kunnen realiseren.

Hoe werkt LTPCASE?

Behuizing op maat

Wij ontwerpen en maken kunststof behuizingen op maat, volgens uw specifieke wensen; van standaard kunststof of zelfdovend materiaal en direct gebruiksklaar: schroefsteun/bodemplaat, uitsparingen voor montage, openingen, venster van transparant plexiglas, gravure, zeefdruk, EMC-afscherming , verf-en/of laklaag….

Ontworpen en in productie binnen 5 dagen

Ons ontwerp- en productieproces is snel en betrouwbaar : u hoeft zich pas tijdens de laatste etappe van het proces met de behuizing bezig te houden. U kunt zich dus intussen in alle rust concentreren op uw elektronica product.

Geen minimale afname, geen investering

Wij gebruiken geen mallen of speciaal gereedschap in ons productieproces : geen extra tijd, geen investering en geen verplichte minimale afname! Of u nu één of duizenden eenheden afneemt, wij ondersteunen u met dezelfde prioriteit. Ons doel is u te helpen uw project te realiseren. 

Efficiënt werken met LTP: geen gereedschap geen MOQ

De organisatie Lean

Wij hebben onze ontwikkelingsafdeling geheel vernieuwd, van het ontwerp van het prototype tot de productie van een serie.

De organisatie volgt de Lean manufacturing principes en Agile organisaties; tevens is de organisatie ISO 9001 gecertificeerd.

LTPCASE Onze levertijden

  • Uw prototype binnen 5 werkdagen en de serie binnen 10 werkdagen. In sommige gevallen (specifieke onderdelen, meerdere kleuren, series van meer dan 250 stuks) zal extra levertijd nodig zijn.
  • De levertijd van het prototype vangt aan op het moment dat ons team alle benodigde technische informatie heeft voor het ontwerp en realisatie van uw ElectroniCase en DesignCase behuizing.
  • De levertijd voor de serie vangt aan na uw eventuele aanpassingen en goedkeuring van het prototype.
LTP Electronicase behuizing - prototype 5 dagen

Betrouwbaarheid

  • ISO 9001 gecertificeerd
  • Produktie volgens Lean-Manufacturing en Agiles/Kanban organisatie
  • Conform de RHOS en REACH normen
  • Meer dan 30 jaar ervaring, uitvinder van kunststof plaatwerkbehuizingen zonder mal
  • Kwaliteitsbewaking en Klantenservice
LTP Case garandeert betrouwbare kwaliteit

Wij ontwikkelen kunststofbehuizingen voor elke sector en iedere markt

Aaangepast voor de medische sector: laboratorium, cosmetisch, laser technologieAangepast voor de service sector: veilig bouwmateriaal, IoTAangepast voor de industriële sector: afstandsbedieningen, meet apparatuur

gezondheid en uiterlijke verzorging

dienstverlening

industrie

Artikelen en benodigdheden voor medische, para-medische, en cosmetische beroepen en materiaal voor het laboratorium

Bewaking en veiligheid, oplossingen voor IT-professionals, kantoorbenodigdheden

Doorlopende en onderbroken processen, controle- en meetapparatuur, algemene elektronica

De gebruikte technologie, zonder mal of gereedschap, garandeert u

LTP Case: Meest economische oplossing zonder mal

kostenbesparing, want geen hoge investering

Meest efficiënte en economische productiemethode maatwerk behuizing
Snelle LTP productie aanlooptijden: 2- 8 weken

Korte produktietijd door het wegvallen van het O & O traject (ontwerp en ontwikkeling).

Flexibiliteit: aanpassing mogelijk tussen elke serie productie run

flexibiliteit, omdat uw behuizing op elk gewenst moment in het productieproces verder ontwikkeld en aangepast kan worden.

Door de slimme en unieke technologie van LTPCASE, weet u zich verzekerd van de meest efficiente en dus kostenbesparende productiemethode van behuizingen op kleine en middelgrote schaal.